Va oferim servicii de asamblare mobila de birou la cele mai inalte standarde de calitate. Daca totusi vreti sa va ocupati singuri de montaj puteti tine cont de sugestiile de mai jos!

Asamblarea mobilierului poate fi ca si cum ati incerca sa rezolvati un puzzle complicat. Este adesea enervant sa potriviti piesele din cutii, folosind instrumentele si instructiunile furnizate. O miscare gresita in asamblare ar putea strica elementul nou achizitionat; in cele din urma ajunge sa va coste mai mult decat atunci cand apelati la servicii de asamblare mobila oferite de o firma specializata. Sunt enumerate aici cateva sfaturi care va pot ajuta sa construiti mobilier cu usurinta, pentru a va salva timpul si a elimina stresul.

Asamblare mobila birou - sfaturi utile

1. Pregatiti-va zona de lucru

Asamblati mobilierul in aceeasi camera unde intentionati sa il puneti. Deplasarea dupa asamblare nu numai ca va poate deteriora casa sau mobilierul nou, dar poate fi si grea si poate provoca vatamari corporale. Creati spatiu suficient prin eliminarea obiectelor fragile in jurul zonei de lucru; nu doriti sa spargeti alte lucruri in timp ce incercati sa construiti un element nou.

2. Despachetati cutiile

Deschideti pachetul si asigurati-va ca toate piesele au fost livrate fara nici un fel de deteriorari. Aveti grija cand folositi obiecte ascutite pentru a deschide cutiile de carton. Este posibil sa zgariati laminatul sau sa deteriorati mobilierul in timpul despachetarii. Pentru a crea o suprafata plana pentru a asigura stabilitatea articolului pe podea, taiati cutia si utilizati cartonul din ambalaj. Acest lucru va poate ajuta, de asemenea, sa va protejati podeaua impotriva posibilelor zgarieturi in timpul montarii mobilei.

3. Organizati

Dupa despachetare, identificati piesele, grupati articole similare impreuna si  asezati-le intr-un mod ordonat. Placile plate vin cu multe parti mici: piulite, suruburi,  cuie, manere, saibe, cleme, suruburi cam, kedere si multe altele. Separati-le in recipiente sau cupe de plastic pentru a evita cautarea printr-o gramada de fiecare data cand aveti nevoie de un element. Acest lucru poate, de asemenea, ajuta la conservarea pieselor mici pentru a evita rostogolirea si disparitia in timp ce se rostogolesc pe suprafata podelei.

 

Detalii aici