Asamblarea mobilierului de unul singur poate fi obositoare si consumatoare de timp. Dupa instruirea elaborata si determinarea instrumentelor potrivite, a pieselor si a partilor  pentru instalare ar putea fi foarte mult de lucru. Cu o miscare gresita, intregul proiect ar putea sa o ia razna. Pentru a asigura siguranta si stabilitatea mobilierului, cel mai bine este sa lasati  profesionistii sa va asiste la montaj. 

 

Asamblare mobila dormitor - De ce angajati un profesionist?

Ikea vinde mobilier la preturi scazute, datorita in parte modului in care este ambalat pentru cumparatori. Cele mai multe piese de mobilier Ikea (sau mobilier gata de montaj) este usor de asamblat deoarece vine cu piese simple si un manual detaliat. Chiar si in continuare, obiectele mari pot fi complicate atunci cand nu aveti timp sau rabdare sa  asamblati singuri. Este mai bine sa angajati un asamblor profesionist pentru a face treaba atunci cand produsul este livrat sau adus acasa. Acestia va pot asigura ca noul dvs. dulap, dresser sau set de dormitoare arata la fel de bine in casa dvs., asa cum a facut-o pe podeaua showroom-ului. Multe alte magazine sau buticuri de decoratiuni interioare vand mobilier gata de ambalare.

Costul de montajul mobilierului

Odata ce mobilierul este acasa, punerea impreuna poate dura aproximativ 1 pana la 4 ore, pe baza complexitatii designului, a numarului de piese si a altor factori. Angajarea de asamblori profesionisti este cea mai usoara cale de a finaliza sarcina rapid si corect. Ei despacheteaza cutiile, verifica piesele pentru deteriorari, asambleaza piesele folosind sculele lor si elimina cutiile. Asamblatorii va percep taxe doar pentru costul fortei de munca de asamblare, care nu include reparatii sau deplasari. 

Dimensiunea mobilierului este un factor important in a ajunge la costul de asamblare. Micile piese de mobilier, cum ar fi scaunele, taburetii si mesele mici, pot fi asamblate usor, ducand la costuri mai mici. Pe de alta parte, mesele mari, rafturile (cu 1 sau 2 sertare) sau birourile sunt relativ complexe si, prin urmare, va trebui sa platiti mai mult. Paturile, dulapurile si unitatile de rafturi sunt chiar mai mari, iar complexitatea partilor si a designului lor va face ansamblul mai dificil. Costul de asamblare a unor astfel de piese de mobilier mai grele si voluminoase este mai mare. 

 

Detalii aici