Mobila din Dedeman vine in general dezasamblata la pachet si veti avea nevoie de o firma specializata care sa o monteze corespunzator. Recomandarea noastra este sa va ocupati de acest aspect si sa ii acordati importanta corecta astfel incat la final sa fiti multumiti cu mobilierul cumparat.

Asamblare mobila Dedeman - Este personalizabil

Suna  interesant. Dar ghiciti ce, la fel ca si mobilierul proiectat in mod obisnuit, ansamblul de de mobila care vine la pachet este usor de personalizat. De fapt, este mai usor sa eliminati sau sa adaugati parti atunci cand vine vorba despre genul acesta de mobilier, deoarece este bazat pe module. Deci, daca nu doriti sa optatii pentru un anumit aspect standard mobila Dedeman este cea mai buna solutie!

Daca ati asamblat o piesa de mobilier Dedeman cu un partener, atunci probabil ati vazute deja care sunt pasii si ati inteles cat de importanta este o asamblare corecta. Pentru unele persoane este greu sa faca singure asamblarea mai ales cand nu exista aptitudinile necesare si de aceea suntem aici pentru a oferi astfel de servicii.

Este important sa alegeti mobilierul impreuna cu toti cei care vor locui in spatiu pentru ca la final sa nu existe discutii si psihologii recomanda alegerea mobilierului de comun acord ca o metoda prin care oamenii sa se cunoasca mai bine si sa stabileasca legaturi si conexiuni.

Sunt multe persoane care incep singure procesul de asamblare mobilier caz in care se intampla de cele mai multe ori sa fie dezamagiti. Casa curata, eleganta si spatioasa idealizata in showroom devine literalmente o harta a unui cosmar la punerea in scena si acest lucru se intampla din cauza faptului ca persoanele care monteaza mobila nu au experienta in acest domeniu.

Alegand o firma specializata in asamblare de mobilier cum suntem si noi, veti avea totul pus la punct si veti vedea produsul final asa cum arata si in showroom.

 

Detalii aici