Oferim servicii de asamblare mobila Tamos de cea mai buna calitate. Suntem caracterizati de promptitudine si rapiditate. In continuare iti oferim cateva sfaturi utile pentru momentul in care te aventurezi singur in asamblarea de mobilier.

 

Asamblare mobila Tamos - sfaturi utile

Lucrati pe o patura pentru a preveni zgarierea sau murdarirea podelei sau pentru a proteja mobilierul pe care il construiti.

Cereti unui prieten sa va ajute sau folositi cleme pentru a tine piesele impreuna in timp ce lucrati.

Nu strangeti toate suruburile in mod individual, asigurati suruburile necesare in panou, apoi strangeti-le de indata ce acestea sunt toate in pozitie pentru a pastra panourile in mod egal plasate.

Deci, daca doriti sa faceti urmatorul proiect de asamblare a mobilierului foarte usor, urmati sfaturile la indemana din acest articol si veti bucura de noul dvs. mobilier in cel mai scurt timp!

Asamblarea unei bucati de mobilier (in special de la IKEA) ar putea fi un proces de o zi, deoarece exista atat de multe detalii si suruburi, incat nici macar nu stiti de unde sa incepeti. Chiar ai inceput sa suspectezi ca producatorul a decis sa te pacaleasca si sa introduca in ambalaj detalii excesive sau inutile pentru a te face sa te simti complet stupid si incapabil sa intelegi cum sa construiesti cel mai simplu sertar sau masa. 

Operatiunea devine si mai grea atunci cand tocmai v-ati mutat intr-o casa noua (apartament) sau ati efectuat o remodelare si, in consecinta, a cumparat o multime de mobilier. Si, odata ce toate aceste cutii au fost livrate in casa, regreti imediat decizia  si le privesti cu disperare. Mobilierul gata de asamblare este mai ieftin, dar totusi de o calitate destul de buna, optionala, in special pentru tineri si familii.

In plus, piesele sunt mereu moderne si clasice, care trebuie sa fie prezente in fiecare casa. S-ar parea ca oricine poate face fata unei sarcini de asamblare in timp ce urmeaza instructiunile pas cu pas adecvate si utilizeaza instrumentele adecvate. Mai ales daca luati in considerare faptul ca astfel de mobilier nu este prea elegant, deci nu ar trebui sa fie prea greu sa dai seama cum sa-l construiesti. Dar, in ciuda tuturor acestor lucruri, odata ce deschideti cutia si o gramada de detalii nereusite si suruburi aleatorii cad din ea, va panicati si  renuntati. Apoi, observati instructiunile si credeti ca acestea ar putea fi ultima ta speranta, dar intelegeti repede ca nu va pricepeti.

 

Detalii aici