Nevoind sa va petreceti ore incercand sa asamblati mobilierul, incepeti sa va ganditi sa angajati un profesionist, care ar putea construi mobilier pentru dvs. Si, este o decizie destul de inteleapta, sa spunem. Veti economisi timp si nervi, si aveti totul  gata de utilizare. Astfel de persoane pot nu numai sa asambleze orice fel de mobilier, indiferent cat de  complicata este structura acestuia, ci si sa il instaleze sau sa-l suspende pe pereti daca este necesar.

 

Mai mult, daca iti place inca mobilierul tau vechi, dar a devenit depasit, uzat sau are probleme estetice, poti sa-i ceri sa-l reinnoiasca sau sa-l vopseasca. Pentru a angaja un asamblor de mobila, vizitati siteul nostru si navigati prin anunturile din categoria asamblare pentru a gasi un profesionist care lucreaza in zona dvs. locala. 

Montaj dulap - Inainte de a cumpara orice piesa de mobilier pentru a o asambla

 Inainte de a iesi la magazin, masurati latimea, lungimea si inaltimea acelei parti a camerei, unde intentionati sa plasati mobilierul. In acest fel, veti evita o situatie neplacuta, cand ati cumparat si asamblat deja o anumita piesa de mobilier, dar ati incercat sa o puneti in loc si ati descoperit ca este cu unu sau doi centimetri mai lungi decat ar fi trebuit sa fie. In plus, asigurati-va ca nu cumparati lucruri masive, deoarece acestea ar putea sa ocupe jumatate din camera, sa o supraincarcati si sa va faca sa va simtiti foarte inconfortabil. 

Aflati materialele

 Exista optiuni mai ieftine avand in vedere lemnul din care se fabrica mobilierul RTA (gata de montaj). Placile din PAL si placaj vor costa cel mai putin, dar nu sunt prea fiabile si puternice. Deci, este putin probabil sa dureze prea mult sau sa reziste unor sarcini grave. Puteti alege astfel de mobilier in cazul in care aveti nevoie de o solutie rapida si intentionati sa gasiti mai multe optiuni mai tarziu.

 Dar, daca cautati ceva care va va servi pe termen lung, atunci ar trebui sa se acorde mai mult atentia la laminat, furnir din lemn sau lemn de esenta tare. Desi astfel de mobilier va fi un pic mai scump, dar are o calitate mai buna si arata mult mai bine. Mai mult, este mult mai durabil decat prima alternativa, deci merita sa platiti mai mult. 

Detalii aici