Asiguram montaj mobila bucatarie la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

 

Montaj mobila bucatarie - Pregatiti-va zona de lucru

Este mai bine sa asamblati mobilierul in camera pe care intentionati sa il plasati. In caz contrar, daca piesa dvs. nu se potriveste cu usa, va trebui sa o desfaceti si sa o construiti inca o data in incaperea dorita . Lucrati pe suprafete plane, uniforme, de preferinta pe podele din lemn, pardoseli similare, deoarece covoarele vor face sarcina si mai complicata.

Acoperiti suprafata cu o carpa, un plastic sau chiar cu cartonul de pe ambalaj, pentru a va proteja podelele sau pentru a crea o baza mai solida pe covor.

Instrumente

Daca ati optat pentru o piesa destul de simpla de mobilier, ar trebui sa vina cu niste unelte de baza pentru a strange suruburile. Dar, uneltele electrice (cum ar fi surubelnita electrica) va vor economisi timp si efort in timp ce construiti lucruri mai complicate. In plus, banda de masurare, rindeaua, ciocanul si unele hartii de slefuit si niste organizatori din plastic (pentru sortarea suruburilor si a altor piese mici) vor fi la indemana.

Fiecare meserias le are la domiciliu, deci nu va trebui sa cheltuiti bani in plus pentru unelte.

Asamblarea reala a mobilierului

Cititi cu atentie instructiunile si plasati in ordine bucatile de masa, rafturile sau dulapul. Construiti baza si incepeti sa adaugati alte detalii ulterior. Daca aveti mai multe lucruri identice, construiti-le in paralel pentru a nu crea confuzie cand determinati de unde sa incepeti atunci cand incercati sa construiti urmatoarea piesa.

Unele sfaturi de asamblare

Luati o banda de masurare si puneti-o peste locul in care trebuie sa bateti un cui pentru a evita impartirea gresita a lemnului. Utilizati un pieptene sau foarfece atunci cand trasati unghiile pentru a nu va atinge degetele.

Detalii aici