Asiguram montaj mobilaBucuresti  la cele mai avantajoase preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

Riglele vor fi utile daca nu aveti pe cineva care sa va ajute sa va ocupati de articulatiile inegale, sa pastrati hardware-ul putin mai slabit inainte de a va asambla intregul lucru si sa strangeti suruburile dupa ce ati terminat. Adaugati un adeziv de lemn la fiecare articulatie pentru a va face mobila mai stabila si mai sigura. Nu atasati picioarele la rafturi sau alte bucati daca exista o astfel de optiune pentru a obtine aspectul modern al mobilierului dvs. Daca problema inca pare prea dificila pentru dvs. aveti prea multe lucruri pe care sa le construiti, atunci nu ezitati sa vizitati site-ul nostru pentru a gasi un asamblator de mobilier, care poate veni la dvs. acasa si va ofera cele mai bune preturi. 

 Armarea mobilierului in timpul montarii 

Mobilierul gata de asamblare este tipul care vine intr-o cutie plata si necesita asamblare. Unele marci sunt mai bune decat altele, insa versiunile mai ieftine pot fi mai putin rezistente sau se pot strica prima oara cand le mutati. Asta nu inseamna intotdeauna ca mobila este o pierdere totala. Cu suruburi 2x2s si 1x2s si un pic de adeziv, puteti intari si salva piesa. Este vorba despre conexiuni care, in general, nu reusesc deoarece panoul de particule nu este la fel de puternic ca lemnul real. Utilizati toate aceste sfaturi pentru a consolida conexiunile si pentru a va ajuta cu rezistenta pentru mobilier.

Sfaturi de intarire: 

  • Alegeti 2x2-uri care sunt drepte.
  • Utilizati adeziv de constructie sau adeziv poliuretanic ori de cate ori suprafetele finite se intalnesc reciproc sau intalnesc lemn brut.
  • Utilizati lipici din lemn pentru imbinarea suprafetelor de lemn brute.
  • Folositi suruburi cu saibe de finisare potrivite pentru suruburile expuse.
  • Folositi clei in loc de cuie pentru a reatasati spatele.
  • Dispozitivele de fixare sunt perfecte.

Deschideti cutiile cat mai repede. Piesele lipsa sunt obisnuite si, uneori, piesele sosesc zgariate sau indoite. Verificati imediat coletul, astfel incat daca observati ca o piesa lipseste sau este deteriorata, compania va ofera piese de schimb. Cand este timpul sa ajungeti montaj, luati in considerare avertizarile, in loc sa distrugeti ambalajul.  Asezati panourile de mobilier pe podea si curatati fiecare panou cu o carpa astfel incat murdaria sa nu interfereze cu adezivii si chiar si cele mai stranse colturi sa nu aiba praf. 

Adunati instrumentele

Aveti nevoie de: o banda de masurare metalica, o cheie Allen (inclusa in majoritatea kiturilor RTA), o surubelnita electrica sau un burghiu electric, un ciocan sau un ciocan din cauciuc, smirghel de 60-80  pentru a netezi marginile frecate, si un poloboc pentru a verifica daca suprafetele sunt drepte. Folositi un organizator pentru a organiza suruburi, cuie si stifturi. Sortarea va face constructia mai eficienta si va fi mai putin probabil sa utilizati in mod gresit componente.

 

Alegeti spatiul de lucru cu intelepciune. Cel mai bine este sa asamblati mobilierul in camera in care va trai, astfel incat sa nu trebuiasca sa-l mutati pe scari sau sa-l desfaceti odata ce realizati ca nu se potriveste printr-o usa.

 

Setati suprafata de lucru. Incercati sa lucrati pe o podea solida si solida - adica lemn de esenta tare sau beton in locul mochetelor, care poate fi greoaie si instabil. Este, de asemenea, o idee buna sa aliniati ambalajul cartonului si sa il utilizati pentru a va proteja podelele si finisajul mobilierului. Daca trebuie sa asamblati piesa pe mocheta, asezati cartonul deasupra acesteia pentru a crea o suprafata de lucru mai fina.

 

Pentru a evita despicarea lemnului in timp ce bateti cuie: Plasati banda de mascare peste zona pentru ao mentine intacta. Odata ce cuiul este inauntru, indepartati banda.

 

 

 

 

Detalii aici