Asiguram servicii de montaj mobila Dedeman in Bucuresti la preturi avantajoase. Echipa noastra de profesionisti va asteapta. In continuare va oferim mai multe sfaturi de montaj pentru cazul in care vreti sa va ocupati personal de asta.

  • Pentru a evita zdrobirea degetului mare: Utilizati un ThumbSaver, un instrument care are un cap in forma de furca magnetizat pentru a tine suruburile, cuiele si capsele in pozitie (deci nu trebuie sa va loviti).
  • Pentru a evita spatiile enervante care apar in cazul in care marginile ar trebui sa se intalneasca in mod egal: lasati suruburile libere pana cand toate piesele sunt impreuna, apoi strangeti-le.
  • Pentru a evita problemele atunci cand lucrati singuri: utilizati clemele. Cleste de prindere de la Irwin Quick Grip protejeaza mobilierul de sparturi.
  • Pentru a evita dificultatea de a conduce suruburile in gaurile existente: se freaca varfurile gaurilor cu o bucata de sapun si suruburile vor penetra mai usor lemnul. 

Montaj mobila Dedeman - Puneti-va amprenta pe mobilierul standard

  • Adaugati roti. Rotile adauga inaltime si va permit sa mutati mobila cu usurinta. Tot ce trebuie sa faceti este sa insurubati role. 
  • Treci peste picioare. Multe piese de mobilier au picioare optionale. Eliminati-le pentru un aspect mai modern.
  • Actualizati hardware-ul. Schimbati manerele cu unele mai frumoase. (Inainte de a cumpara, asigurati-va ca noul hardware corespunde gaurilor existente.)
  • Modificati culoarea. Chiar si mobilierul laminat poate fi vopsit. Vopseaua pe baza de ulei adera cel mai bine, dar este mirositoare si nu se usuca la fel de usor ca latexul. Este important sa curatati piesa de mobilier piesa inainte de a o vopsi. 

Aflati despre politica de returnare a companiei. Ai nevoie de o chitanta? Va trebui sa platiti pentru a returna ceva deteriorat?

Vedeti daca compania ofera asistenta telefonica gratuita. Acest lucru este important in cazul in care lucrurile devin complicate.

Intrebati despre materialul specific. De exemplu, de multe ori bucatile din lemn masiv vor fi etichetate "lemn", dar ar putea fi orice, de la pin, care poate fi mai moale, la cires, care tinde sa fie durabil.

Daca raspunsul unic al vanzatorului la aceste intrebari este neclar si primiti o ridicare din umeri (toti am trecut prin asta), utilizati telefonul mobil pentru a apela linia de asistenta telefonica a magazinului in timp ce faceti cumparaturi. Multi reprezentanti au acces la informatii care nu figureaza pe eticheta.

 

Detalii aici