Asiguram montaj mobila dormitor la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

 

Montaj mobila dormitor - La asamblarea mobilierului RTA aveti nevoie de urmatoarele:

Incepeti prin plasarea banda albastra  in jurul marginilor tavanului, ferestrelor, usilor, ornamentelor de podea si a oricarui alt material din lemn sau ornamente care nu este vopsit.

Folosind o carpa sau un burete de celuloza umezita cu apa si putin lichid de spalare vase, stergeti peretele (peretii) care urmeaza sa fie vopsiti pentru a indeparta praful. Clatiti peretii cu apa curata pentru a indeparta resturile de sapun.

Alegeti dimensiunea si directia dungilor pe care doriti sa  pictati. Retineti ca dungile verticale sunt recomandate in majoritatea spatiilor, deoarece ele alungesc camera si fac plafoanele sa para mai mari. Dungile orizontale functioneaza cel mai bine in spatii inalte - dar mai mult de trei dungi orizontale pot parea prea mult. Cand vine vorba de culoare, lasati tesaturile, modelele si alte nuante in camera sa fie ghidul. Masurati si calculati suprafata totala a zidului (peretilor) vopsiti pentru a determina cat de multe dungi pot fi trase. Este util sa desenati un plan al dimensiunilor camerei si sa marcati dungile pe hartie, ajustand marimea benzilor pentru a se potrivi dimensiunilor astfel incat toate dungile sa aiba dimensiuni egale.

Folosind banda de masurare, o rigla si un creion, marcati liniile de sus si de jos ale fiecarei benzi. Apoi faceti un semn intre ele, de-a lungul unei rigle drepte. (Fiti foarte precis aici, deoarece orice greseli vor fi evidente! Probabil ca va trebui sa cereti ajutor pentru a mentine nivelul in timp ce trageti linia.)

Plasati banda adeziva de-a lungul liniei creionului in afara zonei de vopsit. Apasati ferm, astfel incat partile laterale ale benzii sa fie la acelasi nivel cu peretele sau sa riscati sa va aveti linii zimtate.

Pozitionati o muchie ascutita dreapta deasupra benzii, astfel incat muchiile dreptunghiului si benzii sa se ridice. Cu o pensula fina, vopsiti liniile de la marginea dreapta. Acest lucru asigura ca marginea va fi curata.

Folosind o rola daca banda este groasa sau o pensula daca este subtire, aplicati culoarea intre zonele intercalate folosind tehnica W. Rotiti pe un model W, apoi umpleti-l fara a ridica rola. Continuati in sectiuni pana cand ati terminat.

Detalii aici