Asiguram montaj mobila Ikea la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

Montaj mobila Ikea - sfaturi

Multi clienti IKEA se simt in acelasi timp entuziasmati de preturile rezonabile si de stilul modern al pieselor de mobilier RTA (gata de asamblare) ale companiei si, dar si de instructiunile cu pictograme fara cuvinte si de hardware-ul ciudat care vine cu mobilierul IKEA. Procesul de asamblare al strainilor este o sursa de amuzament si frustrare impartasit in randul cumparatorilor veterani de dulapuri IKEA, paturi, vestiare si alte piese de mobila.

 Dar decorarea casei dvs. nu trebuie sa fie un proces frustrant sau consumator de timp. Pentru a evita regretul cu privire la achizitionarea de mobilier din partea gigantului suedez, iata cateva sfaturi pentru cumpararea si asamblarea mobilierului IKEA.

IKEA spune ca produsele lor sunt concepute pentru a fi montate usor, dar daca sunteti un novice pentru lumea mobilierului RTA, trebuie sa stiti ca veti gasi unele elemente de la IKEA mult mai greu de pus impreuna decat altele. Acest lucru este valabil mai ales daca nu aveti competente de baza la indemana. daca v-ati confruntat cu dificultati in asamblarea oricarui alt produs, inclusiv a marfurilor americane, cu instructiuni furnizate in texte bine exprimate, atunci ar trebui sa fii realist si sa nu fitu surprins de dificultatea cu mobilierul IKEA. Elementele individuale care vin ambalate in mai mult de una sau doua cutii pot reprezenta o provocare epica pentru cei care asambleaza prima data.

Pentru a anticipa cand un anumit produs ar putea fi peste nivelul dvs. de calificare:

 Mai intai, accesati site-ul web al IKEA si gasiti pagina web pentru elementul plat pe care doriti sa-l cumparati.

Apoi, dati click pe informatiile despre productie.

Consultati sectiunea intitulata "Masuratori si greutate in pachete". Aceasta imparte numarul de cutii care contin componentele produsului. De exemplu, o biblioteca simpla din seria Billy este ambalata intr-o cutie compacta, in timp ce o alta biblioteca din aceeasi colectie este dezasamblata in noua pachete diferite.

Pentru a facilita procesul de asamblare, IKEA a creat videoclipuri pentru opt dintre cei mai buni vanzatori, printre care se numara dulapul PAX, lampa cu pandantiv MASKROS si biroul HEMNES.

 

Detalii aici