Compania noastra va ofera servicii de montaj mobila Kalenda la cele mai bune preturi asigurate de o echipa de profesionisti. Ne puteti contacta pentru a asambla mobila dorita in cel mai scurt timp. In continuare va dam mai multe sfaturi cu privire la mobila.

Imaginati-va acest lucru: tocmai v-ati intors de la  cumparaturi din Kalenda si ati descoperit ca biblioteca ambalata pe care ati cumparat-o este deteriorata. Pentru majoritatea comerciantilor cu amanuntul, aceasta nu ar fi o problema atat de mare, dar cu Kalenda, ar trebui sa evitati sa cumparati vreun produs in interiorul unei cutii de transport deteriorate.

Montaj mobila Kalenda - sfaturi utile 

Kalenda impacheteaza mobilierul folosind materiale de ambalaj minime si nu include materiale  obisnuite, cum ar fi invelisul cu bule sau hartia taiata in cruce. Acesta este motivul pentru care un pachet se poate deteriora mai usor.

Nu lasa sa ti se intample asta. Iata cum:

Verificati cu atentie fiecare cutie pentru a vedea deteriorile inainte de a cumpara.

Daca un pachet este rupt, zdrobit sau zgariat, indiferent cat de mici sunt daunele, puneti-l inapoi, luati altul si repetati procesul de inspectie.

Nu sunt disponibile pachete intacte? Un functionar sau un manager de magazin, in cazul in care dauna este aratata, poate fi de acord sa luati produsul "asa cum este" si sa scada pretul, uneori substantial. Acest lucru poate fi un joc de noroc - deteriorarea mobilierului din interiorul cutiei poate fi foarte mica, aproape invizibila sau poate fi destul de grava.

Evitati deteriorarea la asamblare

Fibra de melamina pe care o iubim pe mobilierul Kalenda, deoarece este atat de usor de curatat, este destul de usor sa se deterioreze si sa se zgarie in timpul procesului de asamblare. Puteti evita zgarierea sau deteriorarea noii dvs. achizitii prin pregatirea zonei de lucru inainte de a incepe asamblarea. Vei avea nevoie:

O multime de spatiu liber. Pentru a calcula cat de mare ar trebui sa fie zona dvs. de lucru, dublati masuratorile elementului.

O carpa curata sau panza  curata pentru a va acoperi zona de lucru. De asemenea, puteti utiliza cutiile de carton furnizate impreuna cu achizitia. Chiar si mici granule si resturi pot zgaria suprafetele subtiri de furnir pe mobilierul Kalenda.

Detalii aici