Asiguram montaj mobila Mobexpert la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

Cu ajutorul unui ciocan, atingeti usor diblu-ul pana ajunge in partea inferioara a orificiului destinat. In acest moment, aproximativ o treime din dibluri ar trebui sa se desprinda. Stergeti orice lipici excesiv cu o carpa. Este de asemenea o idee buna sa folositi un strat de adeziv pentru a lega permanent fiecare surub si cama.

Montaj mobila Mobexpert - sfaturi utile

Acum trebuie sa va asigurati ca diblurile de lemn pe care tocmai le-ati adaugat se vor potrivi  atunci cand urmatoarea componenta este montata pe ele. Este posibil sa faceti acest lucru utilizand un ciocan din cauciuc pentru a atinge partea din spate a panoului de imbinare in timp ce incercati sa il alaturati, insa o strategie mai usoara este sa mariti usor gaurile de dibluri prelungite de pe piesa de panou. Pentru a face acest lucru, veti avea nevoie de un burghiu care are exact acelasi diametru cu diblul de lemn. 

Setati burghiul in sens invers, astfel incat sa nu treceti complet pe partea cealalta din greseala.

Utilizati burghiul pentru a largi deschiderea diblurilor. Asigurati-va ca tineti bine burghiul constant, fara a se misca. Scopul este de a face gaura exact aceeasi dimensiune ca si diblul, nu mai mare.

Apoi, luati componenta cu diblurile atasate si alaturati-le piesei cu gaurile pe care tocmai le-ati marit. Adaugati un pic de adeziv care se extinde la portiunea expusa a diblurilor inainte de a uni piesele.

Nu va faceti griji cu privire la lipsa pieselor

La fel ca tine, Mobexpert face si greseli. Daca din piesele de mobilier pe care le-ati cumparat lipsesc componente sau hardware, comerciantii cu amanuntul le vor trimite gratuit.

Va trebui sa trimiteti prin e-mail serviciului de relatii cu clientii urmatoarele informatii:

Numele si adresa dvs.

  • Informatii de contact, inclusiv adresa si numarul de telefon
  • Numar de ordin
  • Numarul produsului pentru elementul care nu are componente
  • Explicarea partilor lipsa, inclusiv numerele lor de referinta. Pentru piese mici precum diblurile si suruburile, veti gasi aceste informatii in brosura cu instructiuni de montaj.

Detalii aici