Asiguram montare dulapuri la cele mai avantajoase preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta dulapurilor.

 

Montare dulap - Cat de mare trebuie sa fie un dulap?

 

La fel de mare cat ai nevoie! Dar nu mai mare decat se poate potrivi in camera ta. Daca aveti un dormitor mic, voi dintre toti oamenii ar trebui sa stiti ca spatiul  este pretios. Asa ca ganditi-va. Nu mai pierdeti spatiul de pe podea si incepeti sa  ganditi vertical.

Veti dori sa masurati cu exactitate spatiul in care doriti sa fie pus dulapul. Notati atat latimea minima, cat si latimea maxima, adancimea si inaltimea. Acest lucru va fi de folos atunci cand cautati dulapuri deoarece puteti ignora imediat orice nu corespunde masuratorilor. De asemenea, este important sa va asigurati ca aveti suficient spatiu pentru a sta in mod confortabil in fata dulapului si pentru a deschide usile si sertarele. Din nou, daca aveti un dormitor mai mic, usile glisante functioneaza perfect deoarece nu se deschid spre exterior. 

Dulapurile vin in doua variante: complet montate sau detasabile. Puteti angaja pe cineva care sa vina, sa faca masuratori in dormitorul dvs. si sa proiecteze un dulap complet echipat si unitatea de depozitare pentru dormitorul dvs., care va ocupa maxim  un perete. Aceasta poate fi o idee buna pentru incaperile cu alcovuri ciudate sau unghiuri ciudate. 

Multi oameni sunt constienti de cumpararea unui dulap care se potriveste cu restul mobilierului pentru dormitor. Daca nu complet, cel putin atat cat sa nu faca nota discordanta. De exemplu, nu ati cumpara un dulap antic care sa stea elegant intr-un colt daca restul dormitorului este destul de contemporan in stilul sau. Exceptia cazului in care experimentati cu un design ironic si curajos care permite stiluri de decor contrastante.

Uitati-va la restul mobilei pentru dormitor. Daca observati mult stejar, alegerea cea mai sigura ar fi o garderoba de stejar. Daca observati mult  pin, cea mai sigura alegere ar fi o garderoba de pin. Ar trebui sa luati in considerare si finisajul mobilierului pentru dormitor.

Detalii aici