Asiguram montare mobila la cele mai bune preturi de pe piata.  In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila.

 

Montare mobila - sfaturi utile

Dupa cum stim cu totii, alegerea mobilierului potrivit este mai mult decat impresia initiala. Stilul si constructia mobilierului trebuie sa dureze multi ani, deci luarea in considerare a detaliilor distincte si a calitatii constructiei unei piese particulare este o modalitate buna de a ajuta la incheierea tranzactiei si putina indrumare niciodata nu dauneaza. 

Constructie: Ar trebui ca piesa de mobilier sa fie solida si grea. Evitati placile aglomerate si ramele de aluminiu usoare si asociati-le cu o constructie din lemn masiv. Cadrele din lemn masiv vor dura mult mai mult si sunt standardul pentru mobilierul fin. Cu toate acestea, asigurati-va ca pretul este in concordanta cu asteptarile dvs. pentru cat timp piesa va dura. Perna este, de asemenea, un punct important de luat in considerare atunci cand va uitati la constructii. Inainte de a cumpara ceva, faceti testul de sedere. 

Indiferent cat de frumoasa este piesa noua de tapiterie, nu va veti bucura daca nu este confortabila.

Silueta: este forma generala a piesei la moda sau va trece testul timpului? O piesa de mobilier este o investitie in casa  si spune multe despre proprietar. Alegeti o silueta pe care o veti iubi acum si in viitor. Acest lucru nu inseamna totusi ca trebuie sa alegeti ceva fara forma sau fara stil. Indiferent daca preferintele dvs. sunt contemporane sau traditionale, exista multe optiuni actualizate disponibile pe piata.

Finisare: Daca piesa dvs. de mobilier are lemn expus, culoarea vopselei sau a finisajului este un punct important de luat in considerare. Multe piese pot fi modificate dramatic de culoarea finisajului. Puteti sa duceti cu usurinta un scaun de la traditional la contemporan, schimband culoarea cires cu o vopsea neagra. De asemenea, o piesa de mahon pictata alb va aparea instantaneu mai feminina.

 

Detalii aici