Asiguram montare mobila de bucatarie la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

 

Montare mobila bucatarie - sfaturi utile

Materialul: Tesaturile colorate mai usoare pot fi potrivite pentru o camera de zi, foaier sau dormitor dar pentru bucatarie pot fi necesare cele mai inchise. Cu toate acestea, daca aceasta este o piesa de mobilier care va fi folosit frecvent, se recomanda sa alegeti o tesatura usor mai inchisa.

Neasteptat: cautati mobilierul care are un element neasteptat sau are personalitate. Forma de ansamblu a piesei ar putea fi putin neconventionala, sau poate ca exista unele detalii interesante la imbinari. Oricum, stilul  personal ar trebui sa se reflecte in piesa de mobilier pe care o alegeti.

In cazul in care plasati mobilierul intr-o camera, veti seta instantaneu tonul pentru modul in care veti trai in acea camera. Iata cateva sfaturi de la designeri pe care trebuie sa le impartasim clientilor.

Primul pas in aranjarea unui spatiu este sa determinati dimensiunea acestuia. Utilizati o banda pentru a obtine dimensiunile unei incaperi. Sau, un sfat rapid: Masurati-va piciorul si apoi plimbati-va in camera si numarati pasii. Aceasta este o modalitate usoara de a estima dimensiunea de baza. Apoi, verificati dimensiunile holurilor, scarilor si latimea usilor care sunt in spatiu. Aceasta este provocarea vesnica pentru un proprietar, sa se asigure ca intrarea si iesirea sunt suficient de mari pentru achizitii potentiale.

Identificati punctul focal al camerei - un semineu, un tablou, un covor sau o lucrare de arta etc. si orientati mobila in consecinta. Daca intentionati sa aveti televizorul in camera, distanta ideala dintre el si scaun este de trei ori mai mare decat dimensiunea ecranului (masurata in diagonala). Prin urmare, daca aveti un TV de 40 de inci, scaunul  ar trebui sa fie la 120 de centimetri distanta.

Cumparati cea mai mare piesa de mobilier prima data. In camera de zi, aceasta ar fi canapeaua; in dormitor, patul; si in bucatarie, masa. Aceasta piesa de mobilier trebuie sa fie in locul potrivit inainte ca orice altceva sa functioneze. Identificati modelele de trafic si evitati crearea unui obstacol. Nu blocati usi, ferestre sau vederi in alte incaperi, daca este posibil. Apoi, orientati covorul in consecinta. Luati in considerare acesti factori inainte sa incepeti sa va mutati mobilierul.

Detalii aici