Asiguram montare mobila Bucuresti la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

Montare mobila Bucuresti - sfaturi utile

Echilibrul unei incaperi este afectat atat de plasarea mobilierului, cat si de dimensiunea fiecarei piese. Daca toate piesele mari sunt aglomerate intr-o parte a camerei, aceasta va fi dezechilibrata. In cazul in care o mare parte din mobilier este fie prea mic sau prea mare, o camera de asemenea dezechilibrata. Daca impingeti tot mobilierul pe pereti, camera va arata mai mica.

Daca semineul dvs. este amplasat central pe un perete si este flancat de ferestre sau biblioteci care au aceleasi dimensiuni pe fiecare parte, atunci aveti de-a face cu un spatiu si o personalitate mai traditionala - ceea ce inseamna o plasare de mobilier mai traditional. Peretele este important aici. Puneti o pereche de scaune confortabile si invitative de fiecare parte a semineului.

Plasati canapeaua direct in fata semineului si acum aveti o zona de conversatie confortabila.

Asezati o masa de lemn, otel sau alta suprafata in fata canapelei.

Amplasati in zona cu un covor frumos si asigurati-va ca relaxati formalitatea si rigiditatea potentiala cu unele obiecte si texturi colorate.

Intr-un spatiu mai energic, cu detaliile variate, nisele neregulate si semineul care este in afara centrului poate crea un spatiu mai dificil de aranjament.

Este posibil sa mai puteti plasa canapeaua direct in fata semineului, dar daca aceasta nu este o optiune, luati in considerare pozitionarea mobilierului pe un covor fixat pe o usoara diagonala.

Asigurati-va ca mobilierul situat pe acel covor este pozitionat in unghi drept unul cu celalalt. Este vorba doar despre relatia din interiorul camerei.

Pentru o atmosfera mai informala, plasati accesorii mai neobisnuite deasupra mantalei semineului.

Doar asigurati-va ca exista un act de echilibrare intre toate elementele din spatiul asimetric.

Metalul, piatra si muchiile drepte transmit o senzatie rigida, dar ordonata, in timp ce lemnul si curbele sunt mai moi si mai casual. Culorile solide tind sa se completeze, in timp ce modelele complexe atrag atentia.

Este bine sa se amestece mobilierul contemporan cu obiectele traditionale, dar cautati elemente care se pot completa reciproc prin forma, culoare sau textura.

Mobilierul modular (de exemplu canapelele sectionale si unitatile de depozitare care se pot pune in spatii) permit o gama nesfarsita de posibilitati de aranjare si ofera un aspect coeziv. 

Detalii aici