Asiguram montare mobila dormitor Bucuresti  la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

Montare mobila dormitor Bucuresti -  sfaturi utile

Utilizarea covoarelor din zona este o modalitate foarte buna de a defini zonele de sedere, dar numarul de greseli pe care oamenii le fac privinta covoarelor este mare. Amintiti-va ca tot mobilierul ar trebui sa poata sa stea confortabil pe covor. Daca spatiul nu permite acest lucru, asigurati-va ca cel putin picioarele din fata ale pieselor mari tapitate se afla pe covor. (Piesele mici precum scaunele laterale si mesele ar trebui sa aiba intotdeauna toate cele patru picioare pe covor.)

Asigurati-va ca ati aruncat o privire la schemele de plasare a covoarelor pentru a va oferi o imagine mai clara a modului in care mobila si covoarele se imbina pentru a crea un design coeziv, care este viabil, confortabil si deasupra unui spatiu frumos sa va petreceti timpul intr-un mod relaxant.

Urmati aceste sfaturi si sunteti sigur ca veti crea un spatiu de care intreaga familie se va bucura pentru mult timp (sau pana cand veti decide sa va distrati si sa schimbati lucrurile din nou).

Consultantii de showroom va pot ajuta, de asemenea, sa selectati combinatia potrivita de piese, precum si optiunile personalizate, care vor fi cu adevarat o expresie a stilului dvs. unic. Vizitati salile de expozitii pentru a vedea cum se aseaza mobila pe podea in mod corect.

Fie ca locuiti pe cont propriu sau cu familia, camera dvs. de zi este un spatiu important. Aceasta camera este locul in care familia  petrece timp impreuna si este camera in care majoritatea oaspetilor  vor petrece majoritatea timpului inauntru. Alegerea mobilierului care creeaza o aparitie placuta si primitoare in timp ce tine cont de uzura vietii cotidiene este cheia in obtinerea unui spatiu ideal pentru nevoile voastre.

Luati masuratori. Utilizati o banda de masurare, o ruleta sau un stick pentru a masura lungimea si latimea camerei. Luati in considerare, de asemenea, dimensiunile oricaror goluri sau alte spatii incastrate in camera.

Detalii aici