Asiguram montaj mobila la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

Pret asamblare mobila - sfaturi si informatii

Creati un plan pe hartie. Aveti posibilitatea sa utilizati hartie normala, dar puteti sa schitati si pe hartie pentru notebook-uri sau hartie pentru imprimante obisnuite. Determinati cat spatiu aveti la dispozitie pentru mobilier si schitati cateva moduri diferite de a introduce mobila in camera. De asemenea, trebuie sa lasati si un spatiul liber (de 1 metru) intre bucatile de mobilier. Orice spatiu mai mic decat acesta va va face sa va simtiti ca si cum ar trebui sa faceti slalom printre mobila.

Verifica usile. Masurati cat de largi sunt usile voastre pentru a preveni neajunsurile de livrare potentiale. Nu vreti sa cumparati o piesa de mobilier doar pentru a descoperi ca nu puteti sa o introduceti in casa.

Dupa ce ati determinat cat spatiu aveti de rezervat pentru mobilier si unde doriti sa amplasati piesele potentiale, marcati aceste spatii pe podea pentru a obtine o viziune mai buna.

Ganditi-va cum va fi folosita camera. In cazul in care camera dvs. de zi va functiona ca un hangout de familie zilnic, veti avea nevoie de mobilier robust, rezistent la pete, mai ales daca copiii dvs. sunt inca tineri. Pe de alta parte, in cazul in care camera dvs. de zi va va ajuta sa primiti oaspetii ocazionali, puteti opta pentru piesele mai fragile facute cu tesaturi delicate.

Retineti arhitectura naturala a camerei. Unele camere contin elemente de design incorporate care va pot ajuta sa determinati tipul de mobilier care ar arata cel mai bine in interiorul camerei. De exemplu, daca aveti un semineu rustic, un dulap decorativ ar putea fi o optiune mai buna decat un mobilier modern. Cu toate acestea, mobilierul modern ar putea fi cea mai buna optiune pentru un living de apartament cu vedere spre oras.

Detalii aici