Asiguram montaj mobila la cele mai bune preturi de pe piata. O echipa de specialisti va sta tot timpul la dispozitie pentru servicii complexe de montaj mobila. In continuare va oferim mai multe sfaturi pentru alegerea corecta a mobilierului si asamblare.

Pret montaj mobila - sfaturi utile

Incepeti cu elementele de baza. Cele mai multe camere de zi au o canapea, un fotoliu, o masa laterala si o masa de cafea. Cautati aceste elemente de baza inainte de a adauga piese suplimentare, cum ar fi taburetii si mesele suplimentare.

Cumparati piese rezistente, de calitate. Cautati mobilier solid, cu rame din lemn robuste si arcuri sinuoase din otel. Piesele de inalta calitate pot costa ceva mai mult, dar au tendinta de a se mentine mai bine si sa dureze mai mult.

Cautati materiale de inalta calitate, rezistente la murdarire. Materialele de lux, de inalta calitate, va vor face sa va simtiti mai confortabil si tind sa dureze mai mult decat tesaturile mai ieftine. Tesaturile rezistente la atingere sunt deosebit de utile daca aveti copii mici, dar ar putea fi o idee buna, chiar daca intentionati sa utilizati spatiul pentru oaspeti deoarece scurgerile si petele se pot intampla oricui.

Cautati perne din spuma invelita. Spuma este confortabila si durabila. Unele perne pot fi umplute Cu materiale dure sau pot fi invelite in materiale care nu sunt rezistente.

Cel mai important factor in aranjarea oricarei incaperi este de a intelege si de a reflecta  cum va fi folosit spatiul. De exemplu: doua canapele orientate una spre cealalta sunt placut simetrice, dar daca activitatea principala a dvs. atunci cand va aflati pe canapea este sa va uitati la TV, nu este ideala. Ganditi-va la ceea ce doriti sa faceti in spatiu, la ce trebuie sa aveti la indemana si la cat spatiu aveti nevoie.

O camera goala este cel mai bun mod de a stabili aranjarea. Dar, odata ce ati obtinut mobilierul acolo si ati inceput sa il aranjati, ceea ce parea o mare oportunitate poate deveni dintr-o data prea mult. Stabiliti clar zonele de trafic, amintiti-va ca mai putin este mai mult, si  lasati suficient spatiu pentru deplasare intre piesele de mobilier.

Detalii aici